sobota 21. června 2014

* úvod *

Zdravím!
Tak jsem tady s novou povídkou. Nejsem si ale jist, jestli ji stihnu obvyklým tempem (nový střípek obden), publikovat celou, ještě než odjedu na Moravu...

Tak to nedopadne, zrovna jsem mrknul do kalendáře a nestíháme to, takže to opět nechám na vás a rozhodněte v anketě, která je umístěná v menu napravo ;-).

A teď k nové povídce. Jedná se o FF na Lewise. Je to z mých rozepsaných povídek nejstarší záležitost a jsem rád, že jsem ji dovedl do zdárného konce ;-)

Tak nebudu zdržovat a pusťte se do čtení.



Ne každý má to štěstí a může strávit svůj život po boku své spřízněné duše.

Každý člověk má jiné. Řeč je tady o náramkových hodinkách, které se v podobě tetování objeví na ruce každému v momentě počátku jeho cesty za spřízněnou duší. U lidí, kteří se zamilují na první pohled, jsou hodinky viditelné ihned. Zobrazí se na nich datum a čas tohoto osudového setkání. Lidem, kteří musí ujít delší cestu při hledání své spřízněné duše, se hodinky objevují na ruce postupně a jsou výraznější a výraznější až do okamžiku prozření. Někdy totiž máte spřízněnou duši přímo pod nosem, jen o tom nevíte.

To ale neznamená, že spolu spřízněné duše žijí až do konce života. Někteří prostě vztah pokazí a jiní… jiným jejich polovičku vezme smrt.



Žádné komentáře:

Okomentovat